Visie oudercommissie

De oudercommissie van Dadim Gastouders komt op voor de belangen van de kinderen, de ouders en het gastouderbureau zelf.

Om deze belangen te kunnen behartigen hebben we draagvlak nodig voor keuzes die wij soms moeten maken, in verband met veranderende wetgeving, en soms wensen te maken om de zaken rondom de gastouderopvang te verbeteren.

Hiervoor hebben wij ouders nodig die kritisch, vindingrijk, innovatief etc zijn ten opzichte van onze diensten. Als lid van de oudercommissie kost het je wel tijd, maar het geeft de leden wel de kans om invloed uit te oefenen op het reilen en zeilen van ons als gastouderbureau en de opvang van de kinderen. Met andere woorden we zijn opzoek naar energieke mensen (met verschillende achtergronden) die hun schouders onder veranderingen willen zetten.

De ouders hebben immers niet voor niets de keuze gemaakt om hun kind te opvangen via een gastouder. Verschillende ouders hebben verschillende meningen. De oudercommissie streeft ernaar de gemeenschappelijke deler uit te dragen, zowel naar ouders als naar de houder van Dadim Gastouders.

Communicatie is daarin een belangrijk middel en zal zo efficiënt als mogelijk ingezet worden om het functioneren van de oudercommissie in de praktijk zichtbaar te krijgen. In de overweging tijdens besluitvorming staat het belang van het kind centraal. De kinderen worden toevertrouwd aan de professionele en warme zorg door de gastouders van Dadim. De oudercommissie wil erop toe zien dat deze zorg geborgd blijft in de toekomst.

Meer informatie over onze oudercommissie/ ouderparticipatie is hier te vinden.

Direct aanmelden voor de oudercommissie kan hier.

Laatste nieuws

 • Gezocht: leden Oudercommissie

  Dadim Gastouders BV beschikt over een oudercommiss...

 • Complimenten van Gemeente Eindhoven

  EINDHOVEN - Dadim Gastouders ontvangt voor de der...

Ouders

 • Visie oudercommissie

  De oudercommissie van Dadim Gastouders komt op voo...

 • Interne klachtenregeling

  Inleiding Voor u ligt de regeling van Dadim Gasto...